måndag 21 februari 2011

Skageröra

Jätte recept igen!

1hink turkisk yogurt
1/4-1/2burk majonäs
2-4rödlök
6st kokta ägg
1-2pkt souri sticks/crabstick (går självklart med räkor, kräftor, skinka, tonfisk oxå)
1burk röd rom
lite dill

Blanda yogurt och majonäs i en stor skål.
Skala och hacka ägg och rödlök, släng ner i skålen.
Tina souri sticksen (kräftorna, räkorna eller ja vad som) och dela i lagom bitar som du sen kastar ner med det andra.
Principen är lika enkel som god så rör ihop allt i skålen, rom och dill och hela fadderullan, smaka av och är du nöjd plastar du in den i kylen och håller tassarna borta ett par timmar. ;)
Kan ätas till sallad, bröd, bakpotatis (ENDAST IBLAND!) eller med sked om man tycker det är gott. haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar